Uw project

Met onze kennis, ervaring en een flinke dosis goesting gaan we aan de slag. Jouw wensen en budget zijn de doelstellingen bij onze aanpak.

Onze diensten

Eiken bijgebouwen op maat

Eiken bijgebouwen op maat

Volledig op maat van uw wensen en verlangens creëren en realiseren wij eiken bijgebouwen op maat. Of het nu gaat om een aanbouw, poolhouse, carport of stalling, onze eiken bijgebouwen stralen charme en sfeer uit.

Een authentiek eiken frame met pen- en gat verbindingen in combinatie met buitenbeplanking in eiken overlap planken of verticaal geplaatste eiken planken wordt gebruikt voor de robuuste basis.

De dakbedekking met oude Boomse pannen, Bourgondische tegelpannen of cederen dakshingles verzorgen het geheel dat wordt afgewerkt met de kleinste details: een metalen ossenoog in de puntgevel, zinken of koperen dakgoten,…

Totaalprojecten

Totaalprojecten

Totaalprojecten voor ons is bouwen van A tot Z, van afbraakwerken/grondwerken tot schilderen/gordijnen hangen.

In elke fase, tot het bekomen van een afgewerkte woning, werken wij voor ieder specifiek onderdeel met de gepaste en ervaren onderaannemers. Zelf nemen we het schrijnwerk, parketwerken, het plaatsen van valse wanden en plafonds, het plaatsen van poutrellen, de structuurwerken (zoals verdiepingsvloeren vernieuwen), coördinatie van de werken, etc voor ons rekening.

Bij totaalprojecten is het heel belangrijk om alles goed met de klant af te spreken. Vooraleer de werken beginnen worden alle plannen getekend, worden alle houtsoorten, kleuren, etc gekozen. Ook de planning dient op voorhand goed vastgelegd te worden zodat we niet voor verrassingen komen te staan tijdens de werken.

Op onze site kan u alvast enkele projecten zien dat wij in goede afloop hebben gebracht.

Schrijnwerken

Schrijnwerken

In ons atelier hebben wij de mogelijkheid om ramen en deuren te maken, in alle houtmaterialen naar keuze. We maken alles op maat naar vraag van de klant. Zowel voor massieve als plaatmaterialen gaan we op zoek naar steeds de beste kwaliteiten van het hout, zo zijn we niet gebonden aan één leverancier maar kiezen we voor ieder product een specifieke leverancier.

Onze houtbewerkingen gebeuren zowel machinaal indien mogelijk of handmatig. Dit op aangepaste houtbewerkingsmachines.

Steigerbouw

Steigerbouw

We beschikken over een ruim aanbod steigers die in ieder opzicht voldoen aan de strengste veiligheidseisen en wettelijke voorschriften.
De opbouw gebeurt door eigen gediplomeerde medewerkers. Het monteren van steigers is maatwerk en elk project is anders waarbij gekeken wordt naar het soort werkzaamheden waar de steiger zal gebruikt voor worden.
Terug naar boven