Restaurant 't Huis van Lede

Categorie
Schrijnwerken
Totaalprojecten
IK HEB INTERESSE IN ZO'N PROJECT

Heropfrissing van de zaal

In het restaurant hebben we een meerlagenparket geplaatst die reeds was afgewerkt. De parket werd zwevend boven de bestaande kerkedal vloer geplaatst zodat die niet beschadigd kon worden door lijm of dergelijke. In de inkom werd een muur gemetst zodat de zaal in meerdere ruimtes verdeeld werd en er zo meer mogelijkheden waren voor het plaatsen van kasten.

Afsluiting tuin

In de 2de fase hebben we de tuin aangepakt. Dit werd opgesplitst in een privé gedeelte en een restaurant gedeelte door een poortje en een afsluiting te plaatsen.

Daaropvolgend hebben we de bestaande metalen poort die al meer dan 60 jaar oud was vervangen door een nieuwe gesloten afrormosia poort.

Meer informatie over schrijnwerken

Andere realisaties voor schrijnwerken

Terug naar boven